Doporučená, 2021

Redakce Choice

Zjistěte, kdo mě zablokoval v aplikaci Messenger, i když je přítelem na Facebooku

Jedna věc, kterou neví někdo o službě Facebook Messenger, je možnost, že někdo může zablokovat, ale bez odstranění přátelství na Facebooku.

V praxi zůstáváte přáteli na Facebooku, ale zprávy odeslané těmi, kteří byli zablokováni, se k nám nedostanou.

Je zřejmé, že ti, kteří jsou zablokováni, nemají žádné oznámení a mohou psát zprávy co nejvíce, možná si myslí, že je příjemce bude číst bez odpovědi.

Abychom se vyhnuli psaní zpráv ve viditelném prostoru, jelikož neexistují jasné náznaky, že naše zprávy zaslané příteli Facebooku jsou skutečně přečtené, pojďme se podívat, jaká je stopa, která nás vede k tomu, že nám kontakt zablokoval na Facebooku Messenger,

Důležité je především pochopit, zda nás tato osoba zablokovala nebo zda účet deaktivoval.

Nejprve si pamatujte, co znamená zablokovat uživatele na Facebooku, existuje velký rozdíl mezi výrazy "zablokován" a "smazán" .

Stručně řečeno, když zablokujete někoho na Facebooku, může tato osoba nejen už nás kontaktovat a požádat o přátelství, ale už ani neuvidí náš profil a nemůže ani číst, co zveřejňujeme.

Jedná se o kompletní blok, který zabraňuje jakémukoli pokusu o kontakt.

Pokud smažete někoho z přátel, bude se stále zobrazovat náš profil na Facebooku, věci, které zveřejňujeme s veřejností, a také nás kontaktujte přes Messenger.

Pokud odstraníte přátelství přátel, aniž byste jej zablokovali v aplikaci Messenger, vaše zprávy budou stále přijímány v poštovní schránce " Žádosti o zprávy ", která obsahuje zprávy přijaté od všech nepřátel.

Blokování chatu ve službě Facebook Messenger lze také provést na přítele z Facebooku, který může i nadále vidět naše příspěvky a vše, ale nebude nám moci kontaktovat se zprávami.

Pokud zablokuji svůj kontakt, přestane mě už online a nebude mi moci posílat zprávy v chatu nebo dokonce nám zavolat, i když je stále na mém seznamu přátel.

Je zřejmé, že dokonce i ti, kteří zablokují, nebudou moci odesílat zprávy chatu zablokované osobě.

Všimněte si, že pokud se já a osoba, která zablokovala mne v programu Messenger, přidala do stejné skupiny konverzací, společnost Facebook upozorní osobu, která blok uvedla, aby si mohl vybrat, zda se má připojit ke skupině nebo odmítnout.

Vidět, kdo mě zablokoval v aplikaci Messenger, je velmi jednoduchý.

Jak z počítače, tak aplikace Messenger na smartphonu, když posíláte zprávu a okamžitě obdržíte odpověď " Tato osoba není momentálně k dispozici ", pak jsme byli zablokováni a zpráva nebude příjemcem přečtena.

Také nikdy nebudeme moci k němu zavolat hlasové hovory, protože jsou zablokovány i hovory Messenger.

Pokud budeme v aplikaci Messenger zablokovaní přítelem Facebook, nenajdeme tlačítko pro volání, které je obvykle přítomno

Jediným dalším důvodem, proč se může zobrazit zpráva " Tato osoba, která je momentálně k dispozici ", je osoba, jíž píšeme, účet deaktivován.

Chcete-li zkontrolovat, zkuste otevřít svůj profil na Facebooku a zjistit, zda je stránka k dispozici.

Je-li to a můžeme číst data a jeho příspěvky, pak účet není deaktivován, ale v chatu jsme byli skutečně zablokováni.

Jak zablokujete někoho v aplikaci Messenger tím, že ho necháte mezi přáteli Facebooku?

Můžete zablokovat zprávy od přítele nebo dokonce neznámého člověka v aplikaci Messenger jak z počítače, tak z aplikace na vašem smartphonu.

V počítači otevřete seznam zpráv na Facebooku nebo otevřete stránku www.messenger.com, vyhledejte jméno osoby, která má být zablokována, a pak stiskněte klávesu i vpravo nahoře.

Na kartě s informacemi vedle názvu klikněte na tlačítko se šipkou a potom na možnost Blokovat zprávy .

V aplikaci je stejná věc: podívejte se na název, na Android stiskněte tlačítko s i v pravém horním rohu, zatímco na iPhone stiskněte jméno v horní části pro zobrazení informací.

Potom přejděte na záložku možností a aktivujte blok, který blokuje zprávy.

Top