Doporučená, 2020

Redakce Choice

Uložte snímky, které hledáte, na Google

Možná ne všichni všimli, ale Google vám nyní umožňuje uložit snímky, které vyhledávač našel, aby je mohl prohlížet bez opakování vyhledávání.

Obrázky se ukládají nikoli na použitém počítači, ale na vašem účtu Google na speciální stránce google.com/save.

Každý obrázek pak může být přezkoumán v původním formátu s uvedením místa, ze kterého pochází.

Tato nová funkce, která byla nejprve aktivní pouze v USA a nyní je také viditelná v Google Italian, vám umožňuje ušetřit, stejně jako u oblíbených stránek, obrázky, které nás zajímají, aniž byste je museli stáhnout do počítače a aniž byste je museli sdílet sociální sítě.

Chcete-li vyzkoušet tuto novou funkci, stačí otevřít vyhledávací snímky Google, proveďte vyhledávání, klikněte na obrázek a na pravé straně vedle tlačítek otevřete velký obrázek a otevřete webovou stránku, která ho hostí, tlačítkem Uložit .

Chcete-li najít uložené obrázky, stačí kliknout na tlačítko vedle tlačítka Uložit, čímž se otevře osobní a soukromá stránka služby Google Save, která byla spuštěna pouze před několika měsíci.

Pokud se to ještě nikdy nepoužilo, otevře se obrazovka, ve které se představí online služba Google, o které jsem se již v minulosti hovořil v článku o "Uložení oblíbených" pro rozšíření Google pro prohlížeč Chrome .

Jediným požadavkem na použití této funkce je použití služby Google při připojení k osobnímu účtu Google / Gmail.

V případě vyhledávání bez účtu nebo v soukromém režimu není tlačítko Uložit viditelné.

Top