Doporučená, 2021

Redakce Choice

Skrýt něčí příspěvky z Facebooku po dobu 30 dnů

Na Facebooku bylo vždy možné přestat sledovat přítele, který publikuje věci, které nám nechtějí číst nebo rušit náš domov s příliš mnoha zásahy, které nám nezáleží.

Chcete-li přestat sledovat přítele, je dobré řešení, abyste se nepodíleli na diskusi o někom, co máme v seznamu přátel, kteří se nechtějí odvádět od přátel, protože nejsou hrubý nebo urážlivý.

Výsledkem je, že nikdy nebude vědět, že jsme ho přestali následovat a budeme i nadále publikovat to, co chce, aniž by nás obtěžoval.

Při této možnosti nyní společnost Facebook přidala další méně drastické řešení, které nám umožňuje pozastavit příjem aktualizací od jedné osoby pouze dočasně .

V praxi, pokud se přítel dostane nudné s monotematickými argumenty, můžete jej dočasně skrýt z měsíce Facebooku.

To může být obzvláště užitečné pro zablokování přítele politiky ve volbách, zablokování ultraverského přítele po vítězství něčeho tak, aby nás nezemřelo ze závisti kvůli fotkám svátků, které každý den někdo zveřejnil někdo, nebo dokonce dočasně vyčistit stránka zablokuje téměř všechny přátele nekončícím způsobem.

Nové tlačítko Snooze, stejně jako tlačítko pro zvuk alarmu po několika minutách, vám umožňuje pozastavit po dobu 30 dnů vzhled aktualizací této osoby na domovském kanálu Facebook .

Po dobu 30 dnů tedy už nebudeme vidět jeho jméno a to, co píše, aniž bychom jeli přímo na jeho profil.

Chcete-li použít tlačítko pauzy po dobu 30 dnů, stačí kliknout na tlačítko se třemi tečkami umístěnými v pravém horním rohu každého aktualizačního pole na hlavní stránce Facebook.
ČTĚTE TAKÉ: Zjistěte, kdo vás po vaší cestě nebo přátelé na Facebooku zastaví

Top