Doporučená, 2019

Redakce Choice

Deaktivujte aplikace, žádosti a pozvánky Facebooku navždy

Facebook se narodil jako místo, které vám umožňuje komunikovat s přáteli, příbuznými a kontakty, ale je to také způsob, jak strávit čas, někdo říká, ztrácet čas.

Pak máte spoustu věcí, které můžete udělat na Facebooku, hry, průzkumy, testy, hádanky, sledování videa a mnohem více, které je možné díky aplikacím.

Je však třeba říci, že pokud člověk používá Facebook pouze ze sociálních důvodů, pak jen aby zůstal v kontaktu s přáteli a nechce čas hrát si s žádostmi a všemi ostatními, mohl by jim raději navždy odstranit a zablokovat je všechny trvalé .

Obecně lze říci, že všichni, kteří používají Facebook, i když hrají některé hry online a používají aplikace, již nemusí přijímat pozvánky od přátel, jako jsou Farmville nebo Poker.

Mnoho aplikací je nepříjemné, posílat automatické zprávy, publikovat věci na profilu a někdy jsou téměř viry, které chtějí ukrást osobní údaje.

Co se týče pozvánek na používání aplikací Facebook, můžete navždy zablokovat ty, které zablokují požadovanou stránku .

Nejedná se o blokování událostí nebo žádostí o to, aby se stali fanoušky, ale jen o pozváních do aplikací.

Pod každou pozvánkou stačí kliknout na " Blokovat tuto aplikaci ", která ji trvale zablokuje.

Pokud například uzamknete Farmville, stránka hry nebude nadále viditelná ani při vyhledávání pomocí služby Google.

Pokud všechny žádosti pocházejí od jednoho nebo několika lidí, namísto zrušení přátelství, vždy ze stránky pozvánek, můžete stisknout položku: " Ignorovat všechny pozvánky od tohoto přítele ".

Nedávno bylo na Facebooku nastaveno nastavení ochrany osobních údajů, které konečně umožňuje zamknout a odstranit všechny aplikace jedním krokem .

Nejen, že budou aktuálně nainstalované aplikace Facebook odstraněny, ale neobdržíte ani další pozvánky nebo oznámení k instalaci, protože bude deaktivována navždy .

Chcete-li zakázat a zablokovat všechny aplikace ve Facebooku, pokud je nikdy nepoužíváte, musíte jít do nabídky s kolečkem vpravo nahoře, vybrat nastavení a pak přejít na kartu Aplikace .

Nyní existují dvě možnosti:

1) Odstraňte nežádoucí aplikace ve službě Facebook, jednotlivě nebo společně, a zaškrtněte ty, které mají být odstraněny z vašeho profilu.

Tato volba nezakrývá nic, je podobná té, kterou získáte kliknutím na položku nastavení aplikace v nabídce Účet, pouze tentokrát, když to uvidíte všechny dohromady.

Po odstranění mohou být uložené informace a nastavení trvale smazány a přátelé nebudou schopni komunikovat s těmito aplikacemi a webovými stránkami.

2) Deaktivujte plošinu .

Stisknutím vypínacího tlačítka v části " Položky, které používáte " se otevře nové okno, které vám umožní vybrat, které aplikace chcete navždy odstranit.

Pokud stisknete tlačítko " vybrat vše ", budou všechny v seznamu deaktivovány.

Výsledkem je, že přátelé nebudou moci používat tyto položky k interakci, zatímco uložené informace a nastavení budou trvale smazány.

Tato operace je nevratná a také deaktivuje sociální pluginy, jako například "jako", které vidíte níže nebo na straně (a musíte stisknout pro sílu!).

V případě, že chcete znovu aktivovat dříve zablokovanou aplikaci, opět na stránce s nastavením ochrany osobních údajů je v dolním středu, kde je napsáno " Blokované prvky ", odkaz na úpravu " seznamů zablokovaných osob a aplikací" “.
V dalších článcích jsem již vysvětlil, jak odstranit aplikace na Facebooku a jak blokovat pozvánky na kvízy a testy.

Top